Vispannetje

17,00

Laat je keer op keer verleiden door ons vispannetje! De vis kan van week tot week verschillen daar wij kiezen voor een duurzame visvangst met de ‘petits bateaux’ .

*
Artikelnummer: 13 Categorie:

Beschrijving

Ons vispannetje bevat steeds onze fluweelzachte witte wijnsaus, worteltjes, prei, vangst van de week en wordt gegratineerd in de oven.

Deze kan je elke dag bij ons afhalen (Koud of warm, je mag zelf kiezen) en feestelijk op je eigen keukentafel presenteren. We vertellen het heus niet verder dat je het niet zelf hebt gemaakt :).  Indien je nog voor vandaag wilt bestellen geef je best een belletje om te zien of we nog eentje in voorraad hebben! *De ‘petits bateaux’ zijn kleine, smalle boten met een lengte van 6 tot 24 meter. Voor de kust van Normandië en Bretagne vaart er per schip een ploeg van maximaal zes mensen mee. Vaak gaat het om familieleden die het ambacht van generatie op generatie doorgeven. Een kustvisserij staat niet alleen garant voor superverse vis, de toegepaste vistechniek waarborgt ook een maximaal respect voor de natuur. Vis die met de lijn gevangen wordt, is niet beschadigd en de impact op het leefmilieu is verwaarloosbaar.

Dit is een portie voor 1 persoon.