Jorun en Yves

Een hart voor eten en gezelligheid

Wij zijn Jorun en Yves. De gezichten achter Aen Tafel. We hebben samen meer dan 60 jaar ervaring in de horeca. Bij ons voel je je op je gemak en tegelijkertijd laten we je bijzonder voelen. Yves is van Diest, Jorun is opgegroeid in het hart van het Afrikaanse continent, (Zaire). We hebben elkaar ‘lekker’ gemaakt in de hotelschool. En dat smaakt nog steeds 🙂

Geen zin om op restaurant te komen? Plan dan je eigen “goeie kost” avond thuis! Bestel tijdig online en haal alles af als een meesterkok. Niemand zal het verschil weten.

Onze passie voor lekker eten, koken en het ontwikkelen van gerechten brengt een eerlijke en authentieke keuken op jouw bord. Heb je zelf geen tijd om achter het fornuis te staan? Het is onze missie om jullie op zo’n momenten te laten genieten van onze passie voor gezond en lekker eten.

Mensen samenbrengen is ons doel. Wij helpen je om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Zo moet je geen uren in de keuken staan en schuif je met de hele familie zonder zorgen aan tafel.

Bestel dan snel in de webshop en zet ‘s avonds nog zonder zorgen een heerlijke maaltijd op tafel.

Concept van Aen Tafel