Ask more questions

Jouw vragen beantwoord

Wil jij heerlijke dagschotels bestellen, weet je alleen niet hoe? Heb je nog vragen? Aan Tafel biedt jouw een antwoord op veelgestelde vragen.

Moet ik de afhaalgerechten op voorhand bestellen?

Het is aan te raden om op voorhand te bestellen als je niets aan je neus wilt voorbij zien gaan. Uiteraard maken we altijd wel wat extra en proberen we jou verder te helpen indien je een last minute hongertje hebt.

Mag ik mijn gerecht opwarmen in de microgolf?

Houd dan wel rekening met kwaliteitsverlies. “Maar dan is het net een tikje minder lekker”. Al die microgolf stralen bombarderen de aroma-atoompjes naar Shakkamakka en dan is een stukje van de lol er af. Dus voordat je wereldoorlog drie op je gerecht loslaat kijk je beter naar een aantal gastronomisch-vriendelijke alternatieven zoals een warmwaterbad (voor je gerecht) of een oven.

Hoe kan ik bestellen?

Je kan al onze gerechten bestellen via onze webshop of telefonisch. Het kan ook per postduif, maar die steken we dan zelf in de oven.

Kan ik buiten de openingsuren ook terecht bij Aen Tafel?

Je bent altijd welkom! Maar maak dan zeker op voorhand een afspraak.

Moet ik reserveren om Aen Tafel te schuiven?

Best! We zouden het zielig vinden om je hongerig aan het raam te laten staan omdat we geen plaats meer hebben. Dus bel of mail even als je erbij wil zijn.

Mag ik suggesties doen?

Maakte je oma ook zo een gerecht dat je niet meer hebt gegeten van toen de dieren nog konden spreken? Heb jij een gastronomisch idee dat onze chef met verstomming zou slaan (of wil je gewoon eens je eigen zin?) Al je suggesties zijn welkom.

Hoe kan ik betalen?

Je kan bij ons bestalen met: Bankcontact, Visa, Payconic, Seqr (online) en natuurlijk ook cash.

Bakken jullie elke dag?

Wij bakken elke dag maar enkel op bestelling. Bestellen is dus de boodschap voor 19 uur.

Is het brood gesneden?

Neen. Dat mag je lekker zelf doen, zo blijven de sneetjes net zo dik of dun dan je zelf wil.

Maken jullie ook suikerarme of glutenvrije gerechten?

Wij houden rekening met personen met allergieën of diabetes. Je kan bij ons suikerarme of glutenvrije gerechten, brood en gebak verkrijgen op bestelling.*

*onze gerechten worden steeds in een glutenomgeving gebakken en bereid. De gerechten kunnen dus nog steeds sporen bevatten van gluten en andere voedingsstoffen.

Heb je al honger gekregen van dit kruisverhoor? Zit je al te watertanden of tintelen je knieën om onder onze tafel te schuiven? Boek, Bel, Bestel als de bliksem.