Ontbijtmanden

Aen Tafel Brood en Gebak

Versgebakken brood in onze heerlijke ontbijtmanden

Boek je ontbijtmand  en de geur van ovenvers brood alvast in je kalender en bestel onze ontbijtmanden van woensdag tot en met zondag. (ma & di zijn we gesloten).

Wij gaan door tot in het kleinste detail om ervoor te zorgen dat je ontbijtmand vol streekgebonden lekkernijen steekt!

Al onze manden worden bereid met de grootste zorg.  Ben jij nog altijd op zoek naar een origineel geschenk? Bestel er dan snel een via onze webshop en zorg ervoor dat je iemand dolblij maakt met een origineel cadeau! Breng hem zelf in je pyjama of onesie  ; ) . Je scoort een home run ! Wij kunnen ook leveren indien je liever zelf in bed blijft liggen. Daar zijn wel kosten aan verbonden…. geef dan een belletje of stuur een mailtje naar info@aentafel.be met het leveringsadres. Dan berekenen we dit vrijblijvend voor jou uit. En knijpen we nog een gaatje in de agenda om jou uit de nood te helpen.

Brood & Gebak bij Aen Tafel

Wat zit er allemaal in onze luxe ontbijtkorf?

Vers appelsiensap
In huis gebakken verse pistolet, sandwich, croissant, chocoladekoek, echte Franse baguette, klein oer broodje, brioche  van spelt ,zelf gemaakte yoghurt met grenola en rood fruit, verse rijstpap, chocolademoes,kraakverse fruitsalade, huisbereide confituur en choco, hagelslag, truiense stroop, honing van hoeve Jacobs, heerlijk Limburgs spek, roereitje, hoeveboter met zeezout, Belgische gedroogde ham, huisbereide krabsalade, heerlijk kaasplankje
Belgische chocoladereep.

Een ontbijtmand voor 2 personen komt op €52

Zin in jaloerse blikken van de buren en fonkelende oogjes van je familieleden? Bestel zeker op tijd één van onze legendarische ontbijtkorven waar je nog tot s’avonds over napraat. Bij Aen Tafel moet je er “als de kippen bijzijn”, dus bezorg ons zeker je bestelling 2 dagen ervoor.

 

Zin in iets zoet? Elke dag hebben wij voor de zoetebekjes onder jullie een heerlijk aanbod aan vers gedraaid ijs om mee naar huis te kidnappen. Kom langs en ontdek het aanbod van onze zeemzoete zondes. Ook met suikervrij en vegan ijs kom je aan je trekken. Bestel je liters artisanaal ijs via de webshop