Afhaalgerechten

Aen Tafel afhaalgerechten

Kant en Klare maaltijden met liefde bereid

Geniet wekelijks van een gevarieerd aanbod lekkere afhaalgerechten en geniet zonder een vinger uit te steken. Die vinger heb je enkel nodig om te klikken of te bellen… En te bestellen. Jij geeft ons de order, wij toveren een meesterwerkje op jouw keukentafel.

Wil jij wel eens weten wie dat eten met veel “Goesting” bereid? Maak kennis met Jorun en Yves… FoodNinja’s.

Afhaalgerechten bij Aen Tafel

Onze maaltijden zijn steeds op bestelling te verkrijgen. Bestel in onze webshop en laat niets aan je neus voorbij gaan.

Geen zin om te koken of gewoon goesting in iets lekkers? Bestel je dagschotel in de webshop.

Je moet niet in een wieltje lopen om een Hamster te zijn. Werk op voorhand aan je voorraad en bestel onze hamstergerechtjes.

Hamster gerechten

Heel de WEEK geen zin om te koken? Dat kan! Wij bieden ook enkele gerechten aan, die jou het leven makkelijker maken. Onze hamstergerechten helpen je om zelf en zonder zorgen de hele week lang, een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Van spaghettisaus tot stoofvlees, wij stomen het voor je klaar dus… Hamsteren maar!

Ontbijtkorf

Een perfecte dag begint met een zalig zorgeloos ontbijt. Wij verzorgen uw ontbijtkorf tot in de puntjes met versgeperst sinaasappelsap en een rijkelijk assortiment van artisanaal gebakken broodjes, homemade lekkers en eerlijke streekproducten.

Home made ice-cream

Geen gerecht is compleet zonder een niet te versmaden ijsje (of misschien wil je gewoon iets lekkers om mee voor de tv te hangen?) Geen nood: Huis bereid roomijs in overvloed!